دانشگاه علوم پزشکی کاشان

سال تجهیز

ظرفیت پخت

نوع آشپزخانه

مکان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در سال 1365 به عنوان دانشکده علوم پزشکی و با هدف ارتقای سطح بهداشتی و درمانی شهرستان کاشان تاسیس شد. در حال حاضر این دانشگاه، شهرستان های کاشان و آران و بیدگل را تحت پوشش خود دارد و خدمات متنوع و گسترده ای را در حوزه سلامت، توسط هفت معاونت دانشگاه ارائه می دهد.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیش از 3500 نفر نیروی شاغل در بخش های مختلف بهداشتی، درمانی، پژوهشی، آموزشی و اداری دارای شش مرکز آموزشی درمانی در کاشان و دو مرکز درمانی در آران و بیدگل است که با تعداد بیش از 1323 تخت مصوب بیمارستانی، علاوه بر منطقه کاشان و آران و بیدگل نقاط همجوار این شهرستان شامل نطنز، بادرود، نراق، دلیجان، محلات، میمه و… را از نظر ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی تحت پوشش قرار می دهد.

تجهیز آشپزخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

پس از ارتباط موثر تیم فروش پرشیا استیل با مدیران مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تجهیز آشپزخانه مرکزی در دستور کار قرار گرفت. تمرکز تیم فروش اصلاح فرآیند پخت غذا در آشپزخانه مرکزی دانشگاه بود.

با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زیرمجموعه خود دارای 8 بیمارستان است و یکی از بزرگ ترین بیمارستان های استان اصفهان با نام شهید کاشانی با ظرفیت 700 تخت بستری در این شهرستان مشغول فعالیت است، به روز رسانی آشپزخانه مرکزی این دانشگاه قطعا می تواند در فرآیند امتیازدهی از طرف وزارت بهداشت، تاثیرگذار باشد.

پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسان پرشیا استیل با معاونت و مدیریت امور دانشجویی دانشگاه، تصمیم بر آن شد تا پروپوزالی مبنی بر طرح توجیه صنعتی سازی آشپزخانه صورت گیرد و در صورت موافقت تصمیم گیرندگان دانشگاه، این شرکت بتواند نقشه جانمایی شده و برآورد قیمت را برای مشتری تهیه کند.

دانشگاه پس از بازدیدهای متعدد از پروژه های در حال کار و ارائه اسناد و مدارک از طرف تیم فروش به این نتیجه رسید که خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی را به طور مستقیم و ترک تشریفات انجام دهد و پس از مراحل اداری خرید صورت بگیرد.

با توجه به کاهش هزینه های احتمالی، تغییراتی در ساختمان آشپزخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان که حدود 30 سال پیش ساخته شده است صورت نگرفت و تنها فضاهای آماده سازی جدا شد.

تجهیزات به کار رفته

دانشگاه با ظرفیت پخت 1500 تا 2000 پرس در وعده و یک منوی غذایی تجهیزات پخت متعددی را خریداری کرد. این تجهیزات شامل موارد زیر است:

  • دیگ چلوپز صنعتی
  • دیگ خورش پز صنعتی
  • تابه گردان
  • گرمخانه مرطوب
  • فر دم کن ایستاده بروج

مزایای به روز رسانی آشپزخانه با تجهیزات مدرن پرشیا استیل

تغییراتی که در آشپزخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ایجاد شد، مزایای زیادی به همراه داشت. کاهش مصرف روغن به دلیل استفاده از تجهیزات مدرن علاوه بر ارتقای کیفیت پخت که دغدغه اصلی مدیران دانشگاه بود، هزینه خرید روغن را به میزان چشمگیری کم کرد.

کاهش نفرساعت نیروی انسانی، کاهش گرمای محیط و عدم نیاز به اگزاست پرقدرت، صرفه جویی در مصرف گاز، آب و برق و… از دیگر مزایای تجهیز این آشپزخانه محسوب می شود.